Въведение

Автомобилните фолиа LLumar са проектирани да подчертаят външността на автомобила Ви и да Ви предпазят от слъчевия блясък и топлина, като в същото време Ви предпазват от наранявания и кражба.

Фолиото

Шофирането срещу директна слънчева светлина може да предизвика умора, напрягане на очите и загуба на концентрация. Автомобилните фолиа LLumar филтрират слънчевата светлина, като отстраняват най- вредната топлина и блясък, и в същото време позволяват светлината да проникне вътре, така че да имате по-ясен поглед върху пътя. Фолиата LLumar запазват интериора на Вашата кола прохладен и комфортен и намаляват натоварването на климатика.

Ултравиолетова защита

Импрегнирани със специални защитни вещества, фолиата отблъскват до 99.9% от вредното ултравиолетово лъчение, като по този начин намаляват вредата по вътрешността на купето и предотвратяват кожни болести, предизвикани от ултравиолетовите лъчи

Подобрете безопасността

Бедите, причинени от посегателства върху автомобили са ясни. Колкото повече време е нужно за проникване във Вашия автомобил, толкова по-неатрактивен е той за един крадец. Изследванията показват, че крадците се отказват, ако мислят, че имат нужда от повече време за кражбата на автомобила. Защитното фолио LLumar е невидим щит срещу неочакваното. Когато фолиото е нанесено върху вътрешната страна на прозореца, то задържа натрошеното стъкло на място, намалявайки вероятността пътниците да бъдат наранени, предпазвайки собствеността и възпирайки крадци, действащи на приципа "разбивай и изчезвай".

Недраскащо се покритие

Фолиата LLumar се предлагат с патентованото от CPFilms недраскащо се покритие. Най-здравото и дълготрайно покритие в областта на полиестерните фолиа осигурява безгрижна поддръжка с най-често използваните методи за почистване на прозорци.

Качество

CPFilms Inc., производителят на фолиата LLumar, прилага стриктен контрол на качеството и е сертифициран по ISO 9001.

LLumar carstyling

Предишна страница    Следваща страница