Въведение

В CPFilms Inc. са комбинирани собствена технология и производствена експертиза за създаването на най-добрата селекция в света отразяващи фолиа за стъкло. За да задоволят специфични географски и функционални изисквания, продуктите LLumar са разнообразни като външен вид и характеристики.

Фолиото

Както самото име подсказва, тези фолиа се произвеждат с метално- отражателна повърхност, създавайки огледален ефект, особено търсен в търговски сгради и различни приложения, при които контролът на слънчевата енергия и ограничаването на видимата достъпност са от основно значение. Серията отражателни фолиа се получават чрез топлинно изпарение - процес, при който микрофин, частично прозрачен слой от метал се нанася върху субстрата полиестерно фолио. CPFilms прилагат своята уникална багрилна технология при отражателните фолиа за постигане на впечатляващо архитектурно изразяване. Поради тази съвместимост с дизайна измежду всички LLumar продукти групата на отразяващите фолиа е с най-добри показатели при търсене на решения за слънчев контрол. Отразяващите фолиа се предлагат както за вътрешно, така и за външно поставяне.

CDF

Някои отразяващи фолиа и специалната V серия се предлагат с уникалната, патентована от LLumar CDF залепваща система. Тя формира реална молекулярна спойка между фолиото и стъклото. В резултат се получава зрителна чистота и трайност, непостижими с алтернативните лепливи свръзки.

Недраскащо се покритие

Фолиата LLumar се предлагат с патентованото от CPFilms недраскащо се покритие. Най-здравото и дълготрайно покритие в областта на полиестерните фолиа осигурява безгрижна поддръжка с най-често използваните методи за почистване на прозорци. Серията външни фолиа се предлагат със специални външно недраскащи се покрития.

Ултравиолетова защита

Импрегнирани със специални защитни вещества, фолиата отблъскват до 99.9% от вредното ултравиолетово лъчение, като по този начин намаляват значително потъмняването на тъканите и обзавеждането от слънцето и предотвратяват кожни болести, предизвикани от ултравиолетовите лъчи.

Качество

CPFilms Inc., производителят на фолиата LLumar, прилага стриктен контрол на качеството и е сертифициран по ISO 9001.