Въведение

В CPFilms Inc. са комбинирани собствена технология и производствена експериза за създаването на най-добрата селекция неотразяващи фолиа за стъкло в света. Уникална технология на производство и високо технологични компоненти, използвани само в LLumar, се съчетават за създаването на най-модерните до този момент фолиа за слънчев контрол.

Фолиото

Неотразяващите фолиа филтрират слънчевата радиация от вредната топлина и блясък, и в същото време позволяват светлината да проникне. Тези фолиа могат да придадат нов стил на остарели сгради само на цената на една малка част от това, което бихте платили за подмяна на облицовката и без да има нужда да премествате наемателите.
Неотразяващите фолиа могат да се използват както от вътрешната, така и от външната страна на прозорците.

Фолиа от серия N

Фолиата от серия N постигат своята превъзходна цветова стабилност, издръжливост и характеристики чрез така наречения Спатъринг е производствен процес, който съединява изключително високо технологични метали и сплави към структурата на фолиото. Това спояване се извършва на повърхността, като съединява фолиото и специалните LLumar сплави в една интегрална част. Фолиата от серия N не потъмняват и не губят цвета си, устойчиви са на киселинните и алкални корозиращи ефекти от околната среда и са практически неподатливи на вреди, причинени от влага.

Недраскащо се покритие

Фолиата LLumar се предлагат с патентованото от CPFilms недраскащо се покритие. Най-здравото и дълготрайно покритие в областта на полиестерните фолиа осигурява безгрижна поддръжка с най-често използваните методи за почистване на прозорци. Серията външни фолиа се предлагат със специални външно недраскащи се покрития.

Ултравиолетова защита

Импрегнирани със специални защитни вещества, фолиата отблъскват до 99.9% от вредното ултравиолетово лъчение, като по този начин намаляват значително потъмняването на тъканите и обзавеждането от слънцето и предотвратяват кожни болести, предизвикани от ултравиолетовите лъчи.

Качество

CPFilms Inc., производителят на фолиата LLumar, прилага стриктен контрол на качеството и е сертифициран по ISO 9001.