Много градове по света се сблъскват с растящия проблем на вандалски "подписани" стъклени и други повърхости, чрез използването на механични драскащи инструменти, киселини и боя.
Фолиата анти-графити LLumar, са на този етап водещият и икономически най- оправдан способ за намаляване на щетите.
Тези специално разработени фолиа, които са почти невидими при монтаж, осигуряват лесна за смяна "жертвена" повърхост, която трябва да поеме щетата за да се избегне скъпоструваща смяна на стъклото. Единична смяна дори на едно стъкло може да струва десеторно повече от монтажа на защитно фолио. Поради всички тези качества защитните фолиа LLumar се използват не само в рекламния бизнес, но и в редица европейски транспортни фирми като немските железници Deutsche Bahn, градски транспорт Берлин (BVG ) и др.

Просто премахнете надрасканото фолио.

Без значение дали са монтирани на вертикални или наклонени стъклени повърхностир неръждаема стомана, превозни средства, в търговски или офис центрове монтажа и смяната на фолиата от добре обучени професионалисти става бързо и лесно. Когато вандали нанесат своя удар, всичко което трябва да се направи е да се свали фолиото с графитите. Отдолу ще се покаже незасегнатата стъклена повърхост, готова за поставяне на ново "жертвено" фолио.