Въведение

Декоративните фолиа LLumar са много добро решение при ново конфигуриране на едно офис пространство, при повишаване категорията на един ресторант, като му придава външност от по-висока класа, при създаването на уникални търговски площи или редекорацията на хотелски стаи. Матовите фолиа са чудесен избор за внушаване на чувство на уденинение в търговски и жилищни сгради, позволявайки добро използване на околната светлина, като в същото време намаляват видимата достъпност.

Фолиото

Декоративните продукти LLumar Ви позволяват да постигнете ефект на орнаментно стъкло на цена в пъти по-малка. Декоративните фолиа вдъхновяват креативност и гъвкавост.
Опитни техници могат ръчно да нарежат фолиото във формата на практически всеки образец или лого според индивидуалните изисквания на клиента. Можете да добавите цвят или текстура на всеки стъклен прозорец, врата или витрина. Декоративните фолиа LLumar използват множество графични елементи като точки, кръгове, райета и различни цветове - червен, жълт, зелен, син, бронзов, бял и черен мат. Комбинирайте 2 или всички, за да получите украса в практически всеки цвят.

Ултравиолетова защита

Импрегнирани със специални защитни вещества, фолиата отблъскват до 99.9% от вредното ултравиолетово лъчение, като по този начин намаляват значително потъмняването на тъканите и обзавеждането от слънцето и предотвратяват кожни болести, предизвикани от ултравиолетовите лъчи.

Специални черти

Макар да е красиво и запомнящо се, едно орнаментно стъкло e трудно и скъпо за монтиране и поддръжка. Преправянето на такова стъкло е невъзможно, а почистването проблематично. За разлика от него, декоративните фолиа LLumar създават визуален ефект на орнаментно стъкло, като позволяват то да бъде променяно безкрайно. Такава гъвкавост е от особена важност за наети площи или търговски обекти, при които може да се налагат чести смени на лога и фирмени символи.

Качество

CPFilms Inc., производителят на фолиата LLumar, прилага стриктен контрол на качеството и е сертифициран по ISO 9001.