Въведение

В CPFilms Inc. са комбинирани собствена технология и производствена експертиза за създаването на най-добрата селекция в света фолиа за безопастност. Невидимото фолио е невидим щит на прозореца, който възпира от проникване с взлом и кражба.

Фолиото

Продуктите за безопасност LLumar са специално проектирани за максимум сигурност и защита. Фолиата за безопасност LLumar действат като невидим щит, повишавайки защитата на стъклото от проникване в следствие на инцидент или предумишлен акт и намалявайки ужасяващите последствия, които могат да предизвикат летящите стъклени парчета, като задържат стъклените частици. Но освен хората, фолиата за безопасност предпазват и мебелите от постоянно потъмняване, причинено от ултравиолетовите лъчи.

Сертификати/ Референции

Всички фолиа за безопасност са успешно тествани според изискванията на различни европейски норми и Американския Национален Институт за Стандартизация. Ние имаме изпълнени проекти за няколко национални армии, посолства и международни организации като ООН и ЕС.

Дизайн показатели

Дебелината е основната външна черта, която различава фолиата за безопасност от останалите продукти на LLumar. Предлагани с различна дебелина (4, 7, 11 и 15 мил), тези супер здрави полиестерни фолиа са точния избор при приложения, в които защитата от опасни стъклени фрагменти е основна грижа. Но полза от добра защита не означва липса на внимание към естетиката. Фолиата за безопасност са оптично чисти и запазват предимствата на чистото стъкло без да причиняват изкривяване. Те се предлагат и във версии за контрол на слънчевата светлина и ограничаване на видимия достъп, като могат да се инсталират и на автомобилни стъкла.

Защита от графити

Фолиата за безопасност предлагат пълна защита на повърхностите на прозорци и други обекти, изложени на риск от повреди. Вандалите не виждат фолиото и съответно не знаят, че е там. Тъй като фолиото може лесно да се свали и смени от професионални техници този начин на защита от графити и вандали е по-икономичен от смяна на цялото стъкло в случай на инцидент.

Недраскащо се покритие

Фолиата LLumar се предлагат с патентованото от CPFilms недраскащо се покритие. Най-здравото и дълготрайно покритие в областта на полиестерните фолиа осигурява безгрижна поддръжка с най-често използваните методи за почистване на прозорци. Серията външни фолиа се предлагат със специални външно недраскащи се покрития.

Ултравиолетова защита

Импрегнирани със специални защитни вещества, фолиата отблъскват до 99.9% от вредното ултравиолетово лъчение, като по този начин намаляват значително потъмняването на тъканите и обзавеждането от слънцето и предотвратяват кожни болести, предизвикани от ултравиолетовите лъчи.

Качество

CPFilms Inc., производителят на фолиата LLumar, прилага стриктен контрол на качеството и е сертифициран по ISO 9001.